Tanssiorkesteri Ihanan esittely

Marianne Taipale

koskettimet, laulu

Olen Tamperelainen, nykyisin Jyväskylässä asuva naismuusikko. Musiikkia ja pianonsoittoa olen opiskellut ihan pienestä pitäen aina muusikon ammattitutkintoon saakka, ja tällä hetkellä suoritan yliopistossa musiikkitieteen opintoja. Ihana-bändissä hoitelen lavalla kosketinosastoa sekä omaa osaani lauluvastuusta. Lavan ulkopuolella tykkään puuhastella myös tekniikan ja autojen parissa, ja olen vastuussa yhtiömme toimistotöiden lisäksi keikka-automme huolloista. Rakastan esiintymistä, hulinaa ja reissaamista. Vapaa-ajallani neulon sukkia sekä kaahailen rättisitikalla tansseihin sen minkä opiskeluiltani ehdin. Nautin erityisesti luonnosta, saunasta, suklaasta, hyvästä seurasta ja rempseästä, liikkuvasta elämästä.

Antti Raivio

kitara, laulu

Tämä vikkeläsorminen kitarataiteilija osaa sujuvasti kuutta eri kieltä. Näiden kielien avulla taittuu kitaran sulosävelet jämäkällä mutta asiantuntevalla otteella. Mikin äärellä sisäinen stand up-koomikko pääsee usein valloilleen ja siinä sivussa muutamat laulut, joko oman elämänsä pavarottina, tai osana taustalaulujen uljasta äänimaisemaa. Kaiken tämän ohessa Antti miksaa soundeja minkä kerkeää ja etteivät puuhaat loppuisi kesken niin osan keikkamatkoista hän ajaa keikka-autoa kohti uusia seikkailuja ympäri Suomea. Pienenä poikana Antti halusi soittaa jotain soitinta. Soittimeksi muodostui klassinen kitara mutta yläasteella rokki vei ja sähkökitara syrjäytti klassisen kitaran. Musiikkia hän on opiskellut Jokilaaksojen musiikkiopistossa, Oriveden opistossa, Palmgren konservatoriossa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Jyväskylästä käteen jäin musiikkipedagogin paperit. Tyylilajit ovat vaihdelleet hevistä humppaan.

Severi Lehtimäki

basso, laulu

Olen Tanssiorkesteri Ihanan bassotaiteilija ja huumorimies, joka yrittää jokaisessa hetkessä löytää vikkelän vastauksen. Alunperin Tampereelta, mutta musiikin perässä Jyväskylään muuttanut opiskelija hakee vapaa-ajaltaan rentoa oloa ja mm. elokuvia. Minut voi bongata lavalta myös laulamassa, sekä satunnaisesti kontra- ja synabassohommissa. Soittaessa pidän uusien soundien löytämisestä ja minut voi nähdä tutkimassa monenlaisia efektipedaaleja, tietenkin vain tilanteen niin vaatiessa. Keikkamatkat ajan autoa tai toimin dj:nä ja kovaäänisenä viihdyttäjänä.

Viljami Salo

rummut, laulu

Maalaistalojen varjosta saapuu tämä rytmiryhmän kuopus, joka nuoresta iästään huolimatta on kerennyt vaikuttamaan lukuisissa projekteissa humpasta, heviin. VIljami tunnetaan myös vahvasta laulustaan eikä pelkää esitellä taitojaan etenkään bändin omien settien aikana. Viljami valmistui muusikoksi vuonna 2017 Jyväskylän konservatoriosta ja nykyään opiskelee laulunkirjoitusta Turun konservatoriolla. Soittamisen lisäksi Viljami tykkää ulkoilla koirien kanssa ja käydä pelaamassa ystävien kanssa biljardia.

Tanssiorkesteri Ihana

Tanssiorkesteri Ihana